Poděkování senátorům / Výzva poslancům

Vážení senátoři, děkujeme vám, že jste 10. února 2022 zamítli návrh novely pandemického zákona a vrátili jej zpět k projednání do Poslanecké sněmovny.

Vážení poslanci, apelujeme na vás, abyste návrh novely pandemického zákona také nenechali projít.

Podle celé řady právníků a odborníků může tento zákon velmi negativně ovlivnit život nás všech. Ani mezi politiky o tomto zákonu nepanuje shoda, což se ostatně projevilo v zamítnutí tohoto zákona ze strany senátorů. Mnoho obyčejných lidí je tímto zákonem doslova zděšeno a nepřejí si jej pro sebe ani pro své děti. Lidé vnímají negativně i samotné vyhlášení stavu legislativní nouze pro urychlené schválení tohoto zákona v době, kdy dochází k rozvolnění a epidemie slábne.

Vážení poslanci, v říjnu 2021 vám lidé ve volbách dali s důvěrou svůj hlas. Stále věříme, že jste poslanci, kterým jde o blaho rodin, blízkých a celého národa. Prosíme neunáhlujte se. Tlak na rychlé schválení nedává smysl. Dejte ohledně tohoto zákona prostor dialogu se senátory, s právníky, s lékaři, se širokou odbornou veřejností a proberete všechny aspekty tohoto zákona i s obyčejnými lidmi.

Prosíme, mějte také na mysli své dobré jméno. A také mějte na mysli univerzální přírodní zákon: „Co člověk zaseje, to dříve či později také sklidí.“

Vážení poslanci, prosíme, nezklamte naši důvěru a zachovejte se moudře.
Novelu pandemického zákona nenechte projít.

Znáte-li osobně někoho z vládních poslanců a poslankyň, promluvte s nimi a předejte jim tuto zprávu.Prosíme, sdílejte tuto zprávu všemi způsoby všem kolem sebe.

Děkujeme.

Podobné příspěvky